Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Baranya megyei küldöttgyűlés margójára

2013.05.26

Tegnap részt vettem a megyei küldöttgyűlésen, mint a Pest József Horgászegyesület küldötte, velem volt alelnökünk Puja Lajos mint résztvevő.

A következők miatt nem értek a küldöttgyűlésen történtekkel  egyet , tudni illik most volt az öt éves választási ciklus lejárta, és új tisztségviselőket kellett választani. Véleményem szerint a megyei elnöknek, valamint a jelölő bizottságnak tudomása volt olyan tényről ,amit szerintem közölni kellett volna a küldöttekkel, a tisztújítás előtt. Jelöltek, és megválasztottak olyan személyt, aki egy olyan egyesület gazdasági vezetője, és könyvelője, amely egyesület ellen, bűnügyi vizsgálat volt folyamatban, ami megállapított közel 5.5 millió forintos hiányt. Annak ellenére, hogy a bűnügyi eljárás során a felelőséget nem állapították meg, de ilyen összeg eltűnése minimum erkölcsi felelőséget vonna maga után. Nem beszélve arról a tényről hogy a megyei elnöknek már a vizsgálat lefolytatása után,  közvetlen, tudomása volt a fenti tényről a tavalyi évben, amire a válasza az volt hogyha kényelmetlenné válik az illető személye akkor majd megszabadulunk tőle..!

Véleményem szerint  ki kellene írni egy új választást, és előtte ismertetni az ide vonatkozó tényeket a megyei küldöttekkel.

Fekete János

Pest József horgászegyesület elnöke.

T:06-20-5810370